Menu

Uitvaartzorg Vercruyssen Gent


Vercruyssen is gekend als dé Gentse begrafenisonderneming en dat sinds 1905. Reeds jaren bekommeren wij ons actief om de zorg die de nabestaanden nodig hebben.

Wij nemen samen met u een eerbiedig afscheid en houden daarbij rekening met uw wensen, voorkeuren,… hoe uniek die ook zijn.

Als u met een verlies wordt geconfronteerd, hebt u nood aan iemand die u kan vertrouwen. Vercruyssen Uitvaartzorg is sinds méér dan een eeuw uw betrouwbare partner in Gent en omgeving.

Wij maken tijd voor persoonlijke begeleiding,
voor een afscheid zoals ú dat wenst.

Onze diensten


Uw uitvaart volledig volgens uw wensen en voorkeuren

Elk mensenleven is waardevol, elke persoon is uniek en net daarom besteden wij bijzonder veel aandacht om van ieder afscheid een uniek afscheid te maken.

Zelf dient u veel keuzes te maken in een bijzonder kort tijdbestek:

  • kiest u voor begrafenis of crematie,
  • welke soorten plechtigheden zijn mogelijk,
  • waar kunnen die afscheidsmomenten doorgaan,
  • wat gebeurt er nadien?

Samen proberen wij het meest passende antwoord te vinden op elke vraag die in deze donkere dagen van afscheid en gemis opduikt. Elke uitvaart wordt met de nodige zorg geregeld. Hiervoor kan u rekenen op onze persoonlijke begeleiding en steun.

Wenst u uw afscheid vooraf te bespreken? Dan staan wij u graag bij met het nodige advies en leggen wij uw wensen vast. Dit bespaart de nabestaanden heel wat vragen en moeilijke keuzes. Bovendien kunnen zij zich zo toeleggen op wat voor hen belangrijk is, het rouwproces en de mooie herinneringen.

Ontdek onze uitvaartzorg

Weggaan is iets anders
dan het huis uitsluipen
zacht de deur dichttrekken
achter je bestaan en niet
terugkeren. Je blijft
iemand op wie wordt gewacht…
(Rutger Kopland)